Follow:
Beauty Lifestyle

#Sephora Christmas Party

sephorasephora

 

 

 

Крайно време е и аз да споделя снимки и впечатленията си от представянето на коледната колекция на Sephora! Изключително благодарна съм че бях поканена и имах възможност да разгледам колекцията от близо преди да е стигнала в магазините. Набелязах си доста неща като най-много харесах коледния календар, идеята всеки ден от декември да отварям от календара и да откривам различна козметика много ме вълнува, а и Коледа е любимия ми празник.

Събитието беше много приятно, запознах се с много блогърки, което за мен беше изключително вълнуващо и приятно. За пръв път присъствам на такова събитие и изживяването беше прекрасно. А Sephora се бяха погрижили да бъде още по приятно като ни изненада с подарък пълна торба с козметика от колекцията. Скоро постче с продуктите подарък и първите ми впечатление от тях. Също така да спомена, ако се интересувате кога колекцията ще е в магазините, на 16 ноември ще бъде изложена. Специално аз нямам търпение да видя на каква цена ще е календара 🙂

Да си блогър е едно много вълнуващо изживяване, от както споделям мислите си в това Интернет пространство се случиха толкова много хубави неща. Всяка минута отделена да споделям чрез блога си заслужава!!!

 

sephorasephorasephora
sephora

 

podpisblog1

Facebook Comments
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kiril

    Страхотно!
    https://badu.bg

    08/12/2015 at 2:04 pm
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.