Follow:
Lifestyle

Design Bookery – библиотеката за съвременен дизайн

Като един дизайнер, разбира се че нямаше как да не посетя библиотеката за съвременен дизайн на Lidl. Получих покана за откриващ коктейл, за пристигането на библиотеката в София, но и без поканата бях решена да я посетя.

Малко за библиотеката – тя съдържа повече от 100 книги за дизайн, като има различни категории се пак дизайн е много общо казано. Можете да откриете книги за илюстрация, графичен дизайн, продуктов, интериорен и уеб дизайн. Част от издателствата присъстващи в библиотеката са Gestalten, Laurence King, United Editions и Victionary. Библиотеката се намира до Националната Художествената Академия в градинката “Св. Климент Охридски” и  ще бъде там в периода от 20.06 до 25.06.

Моя съвет е ако се интересувате от дизайн, няма значение в каква форма посетете Design Bookery – най-малкото това е научаване на нови знания и ви се предоставя напълно безплатно. Има място където да седнете и на спокойствие да прочетете и разгледате книгите, които са ви интересни. Аз препоръчвам всички книжки с лога – има много добри идеи и много инспирашън!

Design Bookery

 

Design Bookery

И само да добавя Lidl са организирали игра в Instagram за всички, които посетят библиотеката – трябва да направите снимка на място и да я споделите с хаштагове #DesignBookery #LidlBulgaria. Наградата е посещение на London Design Festival през септември.

 

Благодаря, че четете <3 Целувки, Biskvittka

Facebook Comments
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.