Follow:
Art and Design

Art Semester Karoll 2015

С този пост ще започна и новата категория в блога за изкуство. Тази година имах възможността да бъда част от един много иновативен проект.А именно Арт Семестър Карол -щом разбрах веднага кандидатствах видя ми се толкова интригуващо.

Самото обучение продължи 2 седмици през, които учихме за финанси, инвестиции и пазари и как да ги свържем с изкуството, което създаваме. Обучението е много иновативно, това е втората година в, която се провежда, дава адски много знания, вдъхновение и подкрепа. След края на обучението останах с едни прекрасни приятели, хора на изкуството, които постоянно те вдъхновяват и много позитивни емоции. Като за завършване на Арт Семестъра ще има обща изложба между всички колеги, които бяхме част от него на тема – Инвестиция. Споделям с вас моите дигитални рисунки първите, които представих за изложбата, което ще се проведе септември, със сигурност ще пусна специално пост за откриването на изложбата, така че ако някой от вас желае да се запознаем да може да дойде. На септември разбира се ще ви изненадам с още произведения, но за сега са в процес на работа.

MarinaPetrova_2 MarinaPetrova_3 Print

Исках да поговоря малко над картините си – вдъхновението ми дойде от това, което научих в Арт семестъра. Едно от нещата, които се запечатиха в мен беше символиката на пазара – те свързват бика с ръста на пазара и мечката със спада на пазара. Както един пазар със сигурност има ръст и спад, така и човек в живота си има и спадове и качвания. Исках да свържа същността на човек с финансите. С тази цел исках да изобразя, че човек носи в себе си и бика и мечката.

Препоръчвам ви Арт Семестъра в Карол, ако се занимавате с изкуство каквото и да било – рисувате, пеете, танцувате, правите скулптори, бижута, снимате и т.н.. Смятам че ми даде много вдъхнови ме и ме накара да се замисля за адски много неща, за които не бях мислила. Оставям ви линк към сайта им в него може да следите кога ще е следващия Арт семестър, за да кандидаствате ако проявявате интерес. Провежда се веднъж годишно за момента.

Линк към сайта – Арт Семестър Карол

xoxo

Facebook Comments
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.