Follow:
Outfits

Как се грижа за лицето си?

Реших да ви споделя как се грижа за лицето си, тъй като се надявам да бъда полезна на някой, които има проблеми с кожата като мен.

Аз съм с мазна към смесена кожа и да кажем че имам проблемна кожа, все ми излизат гнойни пъпчици. Пробвах какво ли не, общо взето доста неща от дрогериите и аптеките, по принцип не съм алергична, но някой продукти на Гарниер за почистване на лице явно не са за мен тъй като ми излизат адски много пъпчици, нищо лично към марката има доста техни неща, които харесвам, просто продуктите им за лице не са подходящи за мен.

Последното, което открих че действа много добре на кожата ми и вече година го използвам е козметиката на Vichy. Намира се в аптеките и е по скъпа от тези в дрогериите, но си заслужава всяка стотинка. Изолзвам почистващия гел VICHY NORMADERM GEL NETTOYANT и след него крема за проблемна кожа VICHY NORMADERM 6В1.

Използвам серията на Vichy от две години, обичам да изпробвам нови неща, но се се връщам към нея. Особено когато вляза в периоди в които лицето ми се изрива от всичко винаги се обръщам към тази козметика. За една седмица ежедневно използване се вижда резултата и е доста забележим. Доста пъти пропускам тази грижа за лицето си, което е много лошо, но всеки си има такива дни и макар малки пропуски продуктите действат много добре и разликата е видима!

 

vichy-normaderm-global-gel-set_aquacream

 

Споделете с мен в коментарите по долу каква козметика за лице използвате вие?

podpisblog1

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.